Menu Close

Voordelen Pu Gietvloer

Wij adviseren kunststof oplossingen!Vosschemie is een familiebedrijf dat systemen in koudhardende kunststoffen en composietmaterialen verkoopt aan de industie en de doe-het-zelf markt.

More info

tags: Bedrijven Epoxy Plamuur – Elastische Pu Voegkit – Handelaars Epoxy Plamuur – Leveranciers Epoxy Plamuur – Overzicht Epoxy Plamuur – 

Wenst u meer info over voordelen pu gietvloer kijk dan vlug op https://v-sure.eu | Voordelen Pu Gietvloer

Kunstoffen | 

Kunstoffen Voordelen PU Gietvloer

Pu-gietvloeren zijn een populaire keuze als het gaat om het maken van duurzame vloeren. De kunststof vezelversterkte vloerbedekkingen zijn sterk, duurzaam en makkelijk te installeren. Met de juiste verwerking kunnen ze jarenlang meegaan, waardoor ze de juiste keuze zijn voor elke ruimte. In dit artikel bespreken we de voordelen van PU gietvloeren.

Een sterk, duurzaam product

PU-gietvloeren zijn semi-flexibele betonvloeren die bestaan uit een combinatie van PU-moleculen en harsachtig materiaal. Dit maakt hen veel sterker dan standaard betonvloeren en betekent dat ze een zeer hoge slijtvastheid hebben en bijna niet afslijten. Ze kunnen grote druk of schokken aan, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor drukke ruimtes zoals fabriekshallen of productieruimtes.

Makkelijk te installeren

PU-gietvloeren zijn relatief eenvoudig te installeren, dus je hoeft geen specialist in de buurt te halen om de taak te voltooien. De basis is heel eenvoudig te installeren en kan in één dag worden gedaan. Installateurs moeten alleen de kunststof versterking toevoegen en de golven erin knippen om de structuur te versterken. Daarna moeten ze alleen wachten tot de vloer aan de bodem is bevestigd.

Geen speciaal onderhoud nodig

Eenmaal geïnstalleerd, heeft een PU-gietvloer vaak geen speciale onderhoudskosten nodig. Zelfs als de vloer wordt blootgesteld aan extreem veel stof of vuil, kan deze gemakkelijk worden gereinigd met behulp van de juiste methoden. U hoeft zich geen zorgen te maken over het behandelen van de vloer om ervoor te zorgen dat deze in topconditie blijft.

Lagere energiekosten

Een van de grootste voordelen van PU-gietvloeren is dat ze een goed thermisch vermogen hebben. Dit betekent dat het een goed isolatiemateriaal is. Wanneer de vloer goed geïsoleerd is, kunt u veel geld besparen op uw energierekening door de energiekosten te verlagen. Bovendien helpen de thermische eigenschappen van de vloer ook bij het beheersen van de kamertemperatuur en het behoud van een comfortabel klimaat in de ruimte.

Duurzaam

PU-gietvloeren zijn duurzaam en kunnen meer dan 10 jaar meegaan. Hoewel pu-gietvloeren meer kosten dan andere soorten vloeren, zullen ze deze investering terugbetalen door jarenlang mee te gaan. Als het goed wordt geïnstalleerd, kan het vele jaren probleemloos meegaan, waardoor het de perfecte keuze is voor een duurzaam project.

Veiligheid

PU-gietvloeren helpen bij het verminderen van het risico op valpartijen doordat ze een antislip eigenschap hebben. Deze vloeren zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar veiligheid, zoals in ruimtes waar kinderen spelen en in zorgcentra.

Pu-gietvloeren bieden veel voordelen die verschillende toepassingen bieden. Ze zijn duurzaam, veilig en makkelijk te installeren. Bovendien helpen ze bij het besparen op energiekosten. Als u op zoek bent naar een duurzame vloeroplossing, dan is een pu-gietvloer een van de beste opties. Bij V-Sure kunt u meer lezen over de voordelen van een PU gietvloer en onze producten bekijken.