Menu Close

Site Over Epoxy Primer

Wij adviseren kunststof oplossingen!Vosschemie is een familiebedrijf dat systemen in koudhardende kunststoffen en composietmaterialen verkoopt aan de industie en de doe-het-zelf markt.

More info

tags: Bedrijven Epoxy Plamuur – Elastische Pu Voegkit – Handelaars Epoxy Plamuur – Leveranciers Epoxy Plamuur – Overzicht Epoxy Plamuur – 

Wenst u meer info over site over epoxy primer kijk dan vlug op https://v-sure.eu | Site Over Epoxy Primer

Kunstoffen | 

Kunstoffen Site over Epoxy Primer

Epoxy primer is een product dat wordt gebruikt bij het lassen en repareren van kunststoffen. Het bevat een combinatie van een verharder en een plastic component dat samen de epoxylaag vormen. Deze laag biedt niet alleen kracht, maar ook bescherming en blijft na droging meestal buigzaam. Epoxy primer kan vaak worden gebruikt op verschillende types kunststoffen zoals ABS, PE, PC, PVC, PVDF en PTFE.

Wat Is Epoxy Primer?

Epoxy primer is een product dat wordt gemaakt uit twee verschillende componenten: een verharder en een plastic. Deze twee componenten worden samengevoegd om een ??staafvormig matrijzen te creëren. Nadat de twee componenten zijn samengevoegd, worden ze gepolijst tot een gladde, gelijkmatige en sterke laag. Deze laag levert stevigheid, bescherming en flexibiliteit.

Voordelen Van Epoxy Primer

Het grote voordeel van epoxy primer is de lange levensduur in vergelijking met andere materialen die worden gebruikt bij het bouwen en repareren van kunststoffen. De epoxylaag biedt een sterke en duurzame beveiliging tegen corrosie, slijtage, krassen en schade veroorzaakt door water, chemicaliën of andere invloeden. Andere voordelen van epoxy primer zijn:

  • Eenvoudig aan te brengen met een roller, kwast of airbrush
  • Wordt meestal blijvend elastisch na uitharding
  • Heeft een goede hechtkracht
  • Goede bestand tegen chemische invloeden
  • Goede bestand tegen UV-straling
  • Goede hechting op vele soorten kunststoffen

Toepassingen Van Epoxy Primer

Epoxy primer wordt veel gebruikt bij het lassen en repareren van kunststoffen, maar het kan ook worden gebruikt voor andere doeleinden. Bijvoorbeeld, het kan worden gebruikt als lekdichting op verschillende metalen structuren. Ook kan het worden gebruikt voor coating toepassingen zoals muren, plafonds of andere oppervlakken.

Gebruik Van Epoxy Primer

Epoxy primer is eenvoudig aan te brengen en met een roller, kwast of airbrush te smeren. Houd er rekening mee dat de verf/primer de oppervlakken van de kunststof moet bedekken en geen ruimte voor lucht moet laten. Vervolgens dient er een speciale lijm te worden toegepast om de primer goed aan te brengen op het kunststofoppervlak.

Eigenschappen Van Epoxy Primer

Een van de meest belangrijke eigenschappen van epoxy primer is dat het resistent is tegen verschillende chemicaliën, waardoor het een perfecte coating is voor industriële oppervlakken. Het is ook bestand tegen UV-straling, wat betekent dat het niet snel vervaagt of verkleurt. Ook is epoxy primer resistent tegen temperatuurveranderingen tot -30 graden Celsius of een hogere temperatuur.

Waar Is Epoxy Primer Te Koop?

Epoxy primer is te koop bij veel bouwmarkten en zelfs online. U kunt ook een breed assortiment producten vinden bij V-Sure, dat een betrouwbare leverancier is in de markt van epoxy primer.

Epoxy primer is een krachtige en duurzame coating waarmee u kunststoffen kunt beschermen tegen schade en corrosie. Het biedt ook een flexibele coating met betere resistentie tegen extreme temperaturen. De sterkte en duurzaamheid die het biedt, maakt epoxy primer een populaire keuze bij het lassen en repareren van kunststoffen.