Menu Close

Maatwerk Perfect Pool Finish

Wij adviseren kunststof oplossingen!Vosschemie is een familiebedrijf dat systemen in koudhardende kunststoffen en composietmaterialen verkoopt aan de industie en de doe-het-zelf markt.

More info

tags: Bedrijven Epoxy Plamuur – Elastische Pu Voegkit – Handelaars Epoxy Plamuur – Leveranciers Epoxy Plamuur – Overzicht Epoxy Plamuur – 

Wenst u meer info over maatwerk perfect pool finish kijk dan vlug op https://v-sure.eu | Maatwerk Perfect Pool Finish

Kunstoffen | 

een versterkende grondlaag, een kernlaag, een extra versterkende laag en een afwerklaag. De basislaag bestaat uit een mix van verschillende ingrediënten, waaronder flexibele acrylverf en epoxyhars, terwijl de kernlaag bestaat uit een mix van harsen en glasvezelmat, die nodig is om de coating extra sterk en bestand tegen corrosie te maken.

Het Unieke aan Perfect Pool Finish

Wat PPF uniek maakt, is de mogelijkheid om maatwerkoplossingen te creëren. Door het flexibele ontwerp van de stukken is het mogelijk om stukken te maken die precies passen in elke omgeving. V-Sure® biedt een breed scala aan verfkleuren, waardoor u kunt kiezen uit een verscheidenheid aan opties om uw zwembad te herschilderen. Verder bieden ze ook enkele standardisatie-opties, zoals afbeeldingen, logo´s en meer, die kunnen worden toegevoegd om het uiterlijk van uw zwembad te verbeteren. De kunststof platen en panelen zijn eenvoudig te installeren en makkelijk schoon te maken.

V-Sure® als Toonaangevende Producent

V-Sure® is een toonaangevende producent van kunststof panelen en platen, waardoor zij u kunnen voorzien van maatwerkoplossingen die precies op uw specifieke behoeften aansluiten. Dankzij hun jarenlange ervaring en toonaangevende technologie, garanderen zij snelle levering, hoge kwaliteit en een perfecte afwerking. Perfect Pool Finish is dan ook de ideale keuze voor het herschilderen van al uw zwembaden. Ga voor meer informatie over hun kunststof panelen en platen naar V-sure .

Kunstoffen Maatwerk Perfect Pool Finish

De vraag naar maatwerkoplossingen op het gebied van kunststof platen en panelen voor zwembaden neemt toe, waardoor er steeds meer afnemers op zoek zijn naar een betrouwbare producent met een hoogwaardige kwaliteit. Eén van de toonaangevende Europese producenten in dit segment is V-Sure®, die haar Perfect Pool Finish (PPF) biedt als de ultieme oplossing voor het herschilderen van al uw zwembaden. In deze blog bespreken we waarom PPF de perfecte keuze is voor het herschilderen van zwembaden.

Wat is Perfect Pool Finish?

Perfect Pool Finish is een speciale kunststof coating gemaakt door V-Sure®. Deze coating wordt meestal toegepast als een laag bovenop een bestaande zwembadstructuur voordat deze wordt geschilderd voor bescherming. PPF-coating is behoorlijk sterk, waardoor het een goede waterbestendigheid biedt evenals een lange levensduur van het schilderwerk. PPF heeft een dikkere laag dan traditionele coatings en heeft daardoor een goede bescherming tegen corrosie en schade door water.

Waarom Perfect Pool Finish?

PPF biedt tal van voordelen bij het herschilderen van zwembaden. De coating heeft een glad oppervlak dat moeilijk te slijten is, waardoor het een lange levensduur garandeert. Daarnaast heeft PPF ook een verbeterde waterbestendigheid, waardoor het langer meegaat dan andere coatings. PPF heeft ook een lage uitzettingscoëfficiënt, waardoor het geen nadelig effect heeft op de structuur van het zwembad.

Waaruit Bestaat Perfect pool finish?

PPF bestaat uit verschillende eigenschappen, waaronder