Menu Close

Kunstoffen

Wij adviseren kunststof oplossingen!Vosschemie is een familiebedrijf dat systemen in koudhardende kunststoffen en composietmaterialen verkoopt aan de industie en de doe-het-zelf markt.

V-Sure, jouw kwaliteitsgarantie!

Vosschemie Benelux combineert meer dan 55 jaar ervaring in het aanbieden van kunststof oplossingen mét degelijk advies en kwalitatief hoogwaardige producten. Deze kenmerken hebben wij verenigd in ons huismerk V-Sure. Met dit volledig op elkaar afgestemd assortiment van hoogste kwaliteit producten, staan wij garant voor het beste resultaat.

V-Sure profileert zich als een specialist in koudhardende kunststoffen. Onze uitdaging bestaat erin om zelfs voor de moeilijkste vragen een geschikte kunststof oplossing op te sporen en te leveren aan onze klanten. De producten van V-Sure zijn beschikbaar voor zowel B2B als B2C en zijn actief in de Benelux. Via de online webshop vind je makkelijk alle producten terug. Maar klanten kunnen ook bellen om technische bijstand of om zeker te zijn dat ze het juiste product kunnen bestellen. Door onze brede stock kunnen we snel leveren.

Onze toepassingen zijn oneindig

Ontdek in de kennisbank  van V-Sure de verschillende toepassingen van de V-Sure producten. En laat je inspireren door één van onze laat je inspireren door één van onze interessante blogs. Verder vind je hier meer tips & tricks over de verschillende toepassingen en informatie zoals een verklarende woordenlijststap-voor-stap toepassingsvideo”s en een overzicht van onze V-Sure verdelers.

Of het nu gaat over het  aanleggen van een gietvloer, het renoveren van je polyester zwembad, het maken van een Resin Art kunstwerkhet onderhouden van je boot of het maken van protheses. Met de kwalitatieve producten van Vosschemie Benelux | V-Sure heb je steeds de beste oplossing ter beschikking.

Ontdek op deze pagina op welke manieren wij je verder kunnen helpen.

Laat je bijstaan door een pro

Heb je geen zin of tijd om zelf aan de slag te gaan?
Dan reiken wij je graag vrijblijvend de contactgegevens aan van één van onze erkende verwerkers.

Deze bedrijven hebben met succes een opleiding bij ons gevolgd en werken al jaren met onze producten. In de meeste gevallen bieden zij totaaloplossingen aan en staan wij borg voor de kwaliteit van de geleverde producten.

Vul het contactformulier in voorzien van extra info over jouw project en wij bezorgen je de gegevens van verwerkers in jouw buurt.

Een Diepgaande Gids voor Elastische PU Voegkit: Specialistisch Gereedschap voor Hobbyisten en Doe-het-zelvers bij Vosschemie Benelux

Als ervaren doe-het-zelver of hobbyist begrijp je hoe essentieel het is om hoogwaardige materialen en gereedschappen te gebruiken bij het uitvoeren van klussen. Een van de belangrijkste aspecten van bouw- en renovatieprojecten is het creëren van duurzame en sterke verbindingen. Hier komt de elastische PU voegkit van pas. In deze gids bespreken we alles wat je moet weten over deze veelzijdige kit en ontdek je waarom Vosschemie Benelux dé plek is om specialistisch gereedschap te vinden voor hobbyisten en doe-het-zelvers.

Elastische PU Voegkit: Wat is het en waarom heb je het nodig?

De elastische PU voegkit is een veelgebru.

More info

tags: Bedrijven Epoxy Plamuur – Elastische Pu Voegkit – Handelaars Epoxy Plamuur – Leveranciers Epoxy Plamuur – Overzicht Epoxy Plamuur – 

Wenst u meer info over kunstoffen kijk dan vlug op https://v-sure.eu

Kunstoffen |